Fester / sammenkomster

Koselig på sommerfest!

thumb_P6173997-2web Vi hadde det kjempekoselig på sommerfesten!

Sommerfest!

thumb_Sommerfest_KKK_2010-20100604-5

Kristiansund Kamera Klubb inviterer, tradisjonen tro, til sommerfest! Samme sted som i fjor, i det flotte hagesenteret til Jan Ragnar, Hageland Rensvik Hagesenter.

Adresse:  Skolevegen 45, 6521 Frei

Tid: Fredag 17. Juni kl 20.00

(Ta med mat og drikke til grilling!)

 

Åpen kveld for Kristiansund Kamera Klubbs medlemmer!

Kaffesup!
Vi inviterer til en hyggelig kveld i de nye lokalene våre! Tirsdag 22 februar kl 19.00. Vi ønsker å bli bedre kjent med andre medlemmer i klubben vår og da spesielt våre nye medlemmer! Det er flott om man tar med fotoapparatet da dette blir nok vårt hovedsamtaleemne :-D. Ta gjerne med bærbar PC også om du har lyst! Det er også mulig å ta med bilder på minnepenn eller lignende om man ønsker å vise bildene sine eller kanskje ønsker litt konstruktiv kritikk? Kanskje har noen et tema som er aktuelt å diskutere?
Det blir mulig å kjøpe seg en kopp kaffe eller brus. Ta gjerne med noe i bite i om du ønsker det! Ta med godt humør og møt opp til en koselig kveld blant fotoentusiaster!

Hilsen styret :-)

Julebord

Foto av Paul. www.freedigitalphotos.netTradisjonen tro vil vi i år også arrangere julebord for kameraklubbens medlemmer. Sett av Fredag 10. desember kl. 20.00 og bli med på vår sosiale førjulshappening. Vi har litt fastsatt program for kvelden, resten er satt av til sosialt samvær. Vi møtes på Kaffebrenneriet i Vågen. Det serveres koldtbord med varmrett. Drikke fås kjøpt hos Kaffebrenneriet. Vi er i år dessverre nødt til å ta en aldri så liten egenandel, kr. 100,- pr. pers. Dette betales ved ankomst.  Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen  innen tirsdag 7. desember. Velkommen!

Sommerfest 2010

Sommerfest_KKK_2010-20100604-1I år var vi også så heldige at Jan Ragnar Boland stilte Hagesenteret til disposisjon for sommerfesten. Det ble dekt opp i det ene drivhuset og grillene stod klare til å varme det som måtte smake av grillmat. For å se flere bilder  - klikk "Les mer"

Kostymeparty med kamera og blitz

P1010139

Fredag 26.februar 20010 arrangerte arrangementskomiteen et karneval for medlemmene i KKK.

Sommerfest 2009

Sommerfest-KKK-200922 medlemmer samlet seg på Oasen Hagesenter for sommeravslutningen.
Det ble god mat og drikke, koselig prat og litt bildetitting.