Nasjonal fotovandring_2015_gatelangs Det var stor interesse for Nasjonal fotovandriing i år. Allerede før starten av registreringen kl 10 dukket det opp fotointeresserte og medlemmer fra kameraklubben. Vi endte opp med 32 registrerte deltakere, men det var også andre fotonyskjerrige innom Nordic Light huset denne dagen. Med salg av kaker og kaffe og registreringsavgiften ble det også noen kjærkomne inntekter til klubbkassa. Dette ble et arrangement og en gjennomføring vi godt kan være fornøyde med.

Det var veldig hyggelig at det var flere deltakere på arrangementet som ikke var medlem av kameraklubben. Det betyr at det er mange fotointeresserte der ute og som er potensielle medlemmer i fremtiden. VI fikk iallefall tre nye medlemmer gjennom denne fotovandringen. Innføringsleksjonen i fotografering var det 10 deltakere med på og de som lurte på innstillinger av kamera fikk veiledning av kameraklubbens medlemmer i etterkant. For de som ville ble det delt inn i to grupper med medlemmer som veiledere. Knut Nordhammer hadde med seg en gruppe gatelangs i sentrum, mens Arvid Olsen hadde ansvaret for de som ville være med til Vågen og Mellemverftet. Mange gikk også på fotojakt alene eller sammen med god venner.

Konkurransen er viktig del av arrangementet og vi oppfordrer alle til å sende inn sine bidrag til den lokale og nasjonale delen på foto.no.

Nasjonal fotovandring_2015_kafe