Bli medlem i Kristiansund Kamera Klubb

Fotografering er i dag en av verdens mest utbredte hobbyer.

Img2006-05-02-191928
...gjennomgang av konkurranse

For noen har den "digitale revolusjon" gjort hobbyen rimeligere og mer tilgjengelig enn før og internett har gitt oss muligheten til å vise bildene våre til alle som vil se, uansett hvor man måtte befinne seg.

Andre igjen holder seg fremdeles til filmbasert fotografering, og foretrekker det konkrete ved negativer og dias og får bildene kopiert på papir i sort hvitt eller farge.

Hobby og lidenskap

Felles for oss alle, er at vi deler en lidenskapelig interesse, en hobby som har uendelige variasjoner i form av motiver, komposisjon og utførelse, og vi har like mange ideer og dele med hverandre som vi har tanker om vår hobby.

 

Bli en bedre fotograf

Men å treffe likesinnede, utveksle ideer og erfaringer, gi eller få råd og vink om motiver, utførelse, metoder og utstyr kan ikke erstattes av foto-nettsider eller andre former for publikasjon.

Img2006-06-09-215725
...vi utveksler ideer og erfaringer
Martin_Ole
Martin og Ole diskuterer bilder

Trivsel og fellesskap

Kun når man samles i selskap med andre venner og bekjente med felles interesse, kan man fullt ut dra nytte av fellesskapet som skapes en kameraklubb.

Derfor oppfordrer vi alle som har det minste interesse av fotografering til å ta en tur på våre møter. Her treffes vi for en hyggelig prat over kaffen, vi ser på konkurranseresultater, vi ser på og diskuterer bilder, hører foredrag eller deltar på kurs, eller bare suger til oss inspirasjon fra fellesskapet til neste gang vi skal ut og trimme pekefingeren.

Innmelding

Du kan melde deg inn ved å sende en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere JavaScript for å kunne se adressen .

Har du spørsmål, kan du kontakte leder i kameraklubben..

Betaling

Klubbens kontonummer er: 3930.23.26995.

Merk innbetaling med ditt navn og hva innbetalingen gjelder. Eks.: "Ola Nordmann, medlemsskap 2010"

Prisen for medlemsskap er kr. 600,-. pr år

Møt opp på våre møter

Se programmet her  - se også kart/kontaktinfo.

Vel møtt!

Lagre

Grasrotandelen

Grasrotandelen - støtt Kristiansund Kamera KlubbGrasrotandelen er en ordning fra Norsk Tipping, hvor du som registrert spiller kan velge ett lag eller en forening som du ønsker å støtte - din Grasrotmottaker. Vi oppfordrer deg til å støtte Kristiansund Kamera Klubb! Klikk her for detaljer.